Symplify

Upptäck Symplify – din ultimata partner för effektiv kommunikation och engagemang! Vår omnikanalsplattform är en beprövad lösning för e-post, SMS, app- och webbaviseringar, som har blivit valet för många framstående företag. Vad som sätter oss isär? Vårt passionerade engagemang för välgörenhet.

Vi på Symplify brinner för att stödja välgörenhetsorganisationer och har därför skräddarsytt våra tjänster för att möta deras unika behov. Genom nära samarbeten med ledande organisationer som Cancerfonden, Barncancerfonden, WWF (Sverige), Plan International och många fler har vi bevisat vår förmåga att leverera resultat.

Utöver vår banbrytande kommunikationsplattform erbjuder vi även expertstöd för att utveckla och förbättra er kommunikationsstrategi. Vår gedigna erfarenhet har gett oss insikter och metoder för att omvandla engångsgivare till månadsgivare och skapa djupa, emotionella band med er givarbas.

Vi förstår vikten av snabb implementering och stöder ert team från dag ett för att säkerställa sömlös övergång och maximal effektivitet. Låt oss visa er hur Symplify kan ta ert välgörenhetsarbete till nya höjder. Ta reda på varför Cancerfonden valde att samarbeta med oss – kontakta oss idag för att lära dig mer!

Läs mer om Symplify här