NGO|PRO

Föreläsning 22/3 11:15-11:35: Business Intelligence oavsett storlek på organisation
Förstår du småländska, då har du alla förutsättningar att få värdefull kunskap om BI (Business Intelligence) under vårt seminarium.
Hans kommer förklara och visa hur BI enkelt kan användas oavsett storlek på organisation. Vi vill även göra vårt bästa att förklara varför datadrivna beslut sparar tid och ökar kvalitet, eller på ren småländska ”hur kan informationen om era givare hjälpa dig att fatta vettigare beslut”. På seminariet får vi se exempel från NGO|PRO som byggt in Power BI som analysverktyg direkt på ändamål och kampanjer.

Seminariet passar dig som jobbar med insamling och kommunikation som vill komma igång med att analysera data. Föreläsningen ger inspiration och konkreta verktyg som kan hjälpa dig framåt.

Om Hans Hörnmark
Hans Hörnmark har ägnat över 30 år att utveckla verksamheter i många olika branscher med hjälp av nya digitala lösningar. Sedan 2020 är Hans VD och delägare i Bonigi med fokus på insamlings-/medlemsorganisationer och lösningar för analys åt socialtjänsten. Hans senaste projekt är att integrera Power BI som Analys och Business Intelligens i NGO|PRO. Ett annat aktuellt projekt är standardisering, utvärdering och analys för Barnahus i EU.