Martina Lidberg & Dalibor Belanovic

Föreläsning: Väx med Kivra – En genväg till hela givarbasen
Tänk om det fanns en genväg till fler månadsgivare och minskade kostnader? Ett snabbt sätt att nå en bredare målgrupp? En plattform med oanade möjligheter? Det gör det!

Sen 2011 har Kivra blivit det självklara valet för de flesta. Idag använder nästan sex miljoner Kivra, och fler ansluter varje dag. Med oss får man en trygg bubbla i ett alltmer osäkert digitalt landskap. Och som avsändare i Kivra får ni helt nya möjligheter.

Vi vill hjälpa er bli ännu större. Därför erbjuder vi en bred palett funktioner och lösningar för alltifrån ökad insamling till minskade portokostnader. Skapa helt nya format, utmana det traditionella givarbrevet och nå genom bruset. Vi hjälper er!

Den här föreläsningen är helt och hållet till för er. Det handlar om hur vi kan skräddarsy våra tjänster och anpassa dem efter era behov. Med digitala och hållbara lösningar kan ni enkelt optimera er givarbas.

Om Martina Lidberg och Dalibor Belanovic
Martina Lidberg och Dalibor Belanovic är Key Account Managers på Kivra. De drivs av att skapa och utveckla produktiva samarbeten med civilsamhället. Martina är affärsområdesansvarig för civilsamhället, och har lång erfarenhet av att matcha avsändares specifika behov mot Kivras tjänsteutbud. För Dalibor har civilsamhället en speciell plats i hjärtat efter en flerårig tjänst för en etablerad insamlingsorganisation. Där byggde han upp känsla och förståelse för de behov och utmaningar som civilsamhället står inför.

Vill ni öka er insamling? Sänka era kostnader? Nå fler, i alla åldersgrupper? Kanske till och med utmana gamla format? Då är den här föreläsningen för er! Vi ser till att ni lämnar med allt värt att veta om hur Kivra kan hjälpa er växa.