Erika Garmelius & Linnea Wedenberg

 

Föreläsning: Gratiskärlek och generositet: Hundstallets pro bono samarbeten
Hundstallet samarbetar med några av de mest inflytelserika personligheter på sociala medier. I denna föreläsning kommer Hundstallet att presentera och dela med sig av resultatet bakom pro bono samarbeten med influensers, för hur får man influencers att ställa upp pro-bono?

Hundstallet har samarbetat med exempelvis Therese Lindgren och Mathilda Djerf för samma mål, att ge hundar en andra chans. Vi delar med oss av strategierna bakom vårt sociala mediearbete, hur vi behåller och engagerar våra följare samt konsten att locka nya generösa givare till vår gemensamma sak. Vi berättar om våra erfarenheter och insikter på den spännande resan att göra världen till en bättre plats för våra fyrbenta vänner!

Vi kommer att dela med oss av viktiga tips hur man ska tänka kring samarbete med influensers, hur man bygger varumärke och stärker bilden av sin organisation men också hur man får fler lojala givare med starkt engagemang. Hur håller man sina plattformar levande och får följare att stanna kvar.

Om Erika Garmelius:
Erika Garmelius är kommunikationsansvarig på Hundstallet och har jobbat i den ideella föreningen i fyra år. Erika har en bakgrund inom media och är utbildad journalist. Som kommnunikationsanvarig, ansvarar Erika för Hundstallets kommunikation i sin helhet. Sociala medier, podcast och influensersamarbeten är några av de områden som Erika jobbar dagligen med. En stor del av arbetet som kommunikationsansvarig är att driva viktiga hundfrågor och opinion inom hundvälfärden, detta inom bland annat press och media.

Om Linnea Wedenberg:
Linnea Wedenberg är marknadsansvarig på Hundstallet och arbetar med marknadsstrategin samt att leder, skapar, utvecklar och koordinerar det övergripande insamlingsarbetet. Linnea har arbetat i organisationen i fem år och ansvarat och drivit insamlingsarbetet sedan 2021 och har under denna tid bland annat utvecklat Hundstallets digitala insamling i flertalet av föreningens kanaler.